Petter Aagaard and Housequake tilbake til Chrisfestivalen!

Vi kan aldeles ikke ha et 20-års jubileum uten vår favoritt funkartist og Kjøllefjordvenn Petter Aagaard!!!!!
Petter og hans band Housequake var her første gang i 2016, og så igjen i 2018. I tillegg har han spilt på sommerfestivalen i Lebesby!

Nå kommer han og bandet igjen hit for å spille skjorta av oss med superparty funkybeats i lilla og andre funky farger! Kast dere i trening folkens, for i år blir det mye fart på dansegulvet!

For dere som ikke kjenner vår venn Petter Aagaard, så er han altså en multikunstner av rang! Han er utdannet sanger, danser og skuespiller, og har jobbet som utøvende artist i over 20 år.Han har bl.a. har spilt hovedrollen «Tony Manero» i Saturday Night Fever på turnè i Sverige, rockekatten «Rum Tum Tugger» i CATS på Chat Noir, stripperen «Ethan Girard» i The Full Monty på Teater Ibsen, hippien «Even Ivan» i Operasjon Opera på Den Norske Opera, «Peter Prevensie» i Draumen om Narnia på Det Norske Teater, samt en rekke andre oppsetninger som Jesus Christ Superstar på Agder Teater og Sugar på Den Nationale Scene. Han har også jobbet en rekke år som instruktør på Musikalenes Verden på Toten Folkehøyskole.

Ved siden av musikkteater, så er han vokalist og komponist i to funky prosjekter: Breakdance-bandet THE BUMP SQUAD som har gitt ut 2 album, og alien-gruppen GALACTIC FUNK, som så langt har gitt ut ett album. Som DJ går han under navnet
DJ Re-Pete på Diskoteket, samtidig som han er musikkjournalist i Magasinet PULS og er programleder i den populære nerd-podcasten «Yoda, Neida, Så…»

Som forfatter har han gitt ut 3 bøker: Prince-boken «Shockadelica» (2014) sammen med Christer Falck, Star Wars-boken «A Disturbance in The Force – Imperiet slår sprekker» (2015), og D’Sound-boken «Spice of Life» (2021). Han har også utviklet sin egen supersterke chilisaus «Purple Pain» i samarbeid med Sterk Saus AS.
Petter har til og med holdt foredrag om Prince sist han var her i Kjøllefjord. Dette er en mann med mye energi og det merkes på scenen!

Kjære Kjøllefjord, vi gir dere PETTER AAGAARD and HOUSEQUAKE!!!!

Billetter finner du her:
https://chrisfestivalen.ticketco.events/…/chrisfestival…