Siste band er klart: D’Sound!

Det tiende og siste bandet vi slipper for Chrisfestivalens 20-årsjubileum er intet mindre enn D’Sound, som også feirer jubileum i år! Det er 25 år siden deres første album, og FOR en merittliste dette bandet har!

Her snakker vi om et norsk band som er internasjonalt kjent, og har jobbet sammen med stjerneprodusenter og kjente artister i inn og utland.

Nå er de aktuelle med Simone Eriksrud tilbake som vokalist, som de startet bandet sammen med i en kjeller i Akersgata i 1993. Simone er stemmen de fleste forbinder med D’Sound, men bandet har hatt samarbeid med flere artister etter at Simone forlot bandet i 2018. Vi kan nevne Macy Gray, Shontelle, Cory Henry (Snarky Puppy), Mirjam Omdal (The Voice, Bae Louie), Armi Millare (Up Dharma Down) og mange fler.

De tre D’Sound-medlemmene er også internasjonalt anerkjente produsenter, låtskrivere og musikere for andre artister. Kim og Jonny produserte Madcons europeiske megahiter «Beggin’» og «Glow», de har skrevet for og spilt på utgivelser med bl.a. Akon, Jason Derulo og CeeLo Green, og Simone co-skrev bl.a. Donkeyboys og Joe McElderys store hit “Ambitions”, og Bjørn Johan Muris “Yes Man”.

D’sound er aktuelle med albumet “25” som er deres niende i rekken og markerer at debutalbumet “Spice of Life” har 25-års jubileum i år. Albumet var ikke bare en milepæl for norsk R&B, men også starten på en lang og suksessrik karriere I inn- og utland. Det nye albumet inneholder åtte nyskrevne låter i samarbeid med norske og internasjonale artister og låtskrivere, blandt dem Macy Gray og Cory Henry for å nevne noen. Åpningssporet på “25” er singelen “Flashback” med et gjenforent D’Sound.

Bandet har gjennom et kvart århundre vært kjent som et av landets mest solide liveband med ypperste kvalitet i alle ledd. I jubileumsåret 2022 spiller de live sammen igjen, med originalbesetningen Simone Eriksrud, Kim Ofstad og Jonny Sjo.

Vi er så stolte og glade for å kunne presentere, her i lille Kjøllefjord, på vår lille intime festival, selveste D’Sound!!!

Billetter kjøper du HER!